https://pikanzo.com/

Ημέρα κυκλοφορίας του βιβλίου: Γράψτε το θέμα της ιστορίας σας!

18
Ημέρα κυκλοφορίας του βιβλίου: Γράψτε το θέμα της ιστορίας σας!

Σήμερα κυκλοφορώ επίσημα το τελευταίο μου βιβλίο συγγραφής-χειροτεχνίας Γράψτε το θέμα της ιστορίας σας. Ναι!

Αυτό το βιβλίο ήταν ένα έργο πάθος για μένα. Όταν άρχισα να σκέφτομαι ποιο βιβλίο γραφής ήθελα να δημοσιεύσω στη συνέχεια, συνειδητοποίησα ότι οι ακρογωνιαίοι λίθοι οδηγοί γραφής μου έχουν χτιστεί μέχρι στιγμής ο ένας πάνω στον άλλο με γραμμικό τρόπο, ξεφεύγοντας από τις γενικότητες του καταιγισμού ιδεών και της οργάνωσης σε Σκιαγραφώντας το μυθιστόρημά σας στα θεμελιώδη θεμέλια της μορφής ιστορίας σε Δόμηση του μυθιστορήματός σας να συνυφαίνει χαρακτήρα με την πλοκή μέσα Δημιουργία τόξων χαρακτήρων.

Γράφοντας για τα τόξα χαρακτήρων, έμαθα τόσο πολύ σχετικά με το θέμα. Με τόσους πολλούς τρόπους η τομή μεταξύ χαρακτήρα και πλοκής είναι θέμα, αλλά περισσότερο από αυτό, με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι, σε αντίθεση με τη δημοφιλή άποψη, το θέμα είναι εξίσου λειτουργικό με τα άλλα δύο στοιχεία. Μπορείς μαθαίνω πώς να γράψετε ένα θέμα και μπορείτε να μάθετε να το χρησιμοποιείτε ως μια άλλη κρίσιμη μέτρηση για την αντιμετώπιση προβλημάτων πού λειτουργεί και πού όχι η ιστορία σας.

Ως εκ τούτου, δεν φαινόταν μόνο ένα λογικό επόμενο βήμα για τη συγγραφή ενός βιβλίου για το θέμα, αλλά στην πραγματικότητα ένα σημαντικό. Έχω φτάσει να πιστεύω ότι η σημασία του θέματος δεν μπορώ να υπερτονίζεται στη συγγραφή ιστοριών. Και όμως, πραγματικά δεν υπάρχουν πολλές χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές εκεί έξω πως για να επιλέξετε το θέμα σας, σχεδιάστε το θέμα σας και βεβαιωθείτε ότι το θέμα σας λειτουργεί αρμονικά (πράγματι προκύπτει από) η πλοκή και ο χαρακτήρας σας.

Αν και ελπίζω ότι αυτό το βιβλίο στέκεται από μόνο του, πιστεύω ότι είναι μια φυσική συνέχεια των αρχών για τις οποίες μιλάω Δόμηση του μυθιστορήματός σας και Δημιουργία τόξων χαρακτήρων, και θα ήταν η σύστασή μου να διαβάσετε πρώτα αυτά τα βιβλία. Το θέμα είναι αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό από τα τρία στοιχεία ιστορίας, αλλά είναι επίσης το πιο αφηρημένο και, πάλι, αναμφισβήτητα το πιο προχωρημένο.

Είναι χαρά μου να το μοιράζομαι Γράψτε το θέμα της ιστορίας σας μαζί σας, και ελπίζω ότι θα σας βοηθήσει να γράψετε εκπληκτικές ιστορίες συνοχής και απήχησης!

Εδώ είναι η ακρόαση του οπισθόφυλλου…

Το θέμα είναι αυτό που είναι η ιστορία σας Πραγματικά Σχετικά με

Θέμα – ο μυστηριώδης ξάδερφος της πλοκής και του χαρακτήρα. Πολύ συχνά θεωρείται ως αφηρημένο και όχι ως πρακτικό, το θέμα συχνά παρεξηγείται και αφήνεται στην τύχη. Μερικοί συγγραφείς επιμένουν ακόμη και ότι το θέμα πρέπει δεν να εφαρμοστούν σκόπιμα. Αυτό είναι ατυχές, γιατί από πολλές απόψεις θέμα είναι ιστορία. Το θέμα είναι η καρδιά, το νόημα, το σημείο. Τίποτα τόσο σημαντικό δεν πρέπει να αγνοηθεί.

Τα ισχυρά θέματα δεν είναι ποτέ τυχαία. Προκύπτουν από το συνδυασμό δυνατών πλοκών και ηχητικών τόξων χαρακτήρων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε μαθαίνω να σχεδιάσει και να εφαρμόσει το θέμα. Με αυτόν τον τρόπο, θα εμβαθύνετε την ικανότητά σας να γράφετε όχι μόνο ιστορίες που διασκεδάζουν, αλλά και ιστορίες που μένουν στους αναγνώστες πολύ μετά το τέλος.

Γράψτε το θέμα της ιστορίας σας θα σας διδάξει:

  • Πώς να δημιουργήσετε θέμα από πλοκή και χαρακτήρα.
  • Γιατί κάθε υποστηρικτικός χαρακτήρας και δευτερεύουσα πλοκή πρέπει να ενισχύει το θέμα.
  • Πώς να αποτρέψετε το θέμα από το να φαίνεται κήρυγμα ή “στη μύτη”.
  • Τι πρέπει να λάβετε υπόψη για να προσδιορίσετε το καλύτερο θέμα για κάθε δεδομένη ιστορία.
  • Και πολλα ΑΚΟΜΑ!

Η συνειδητή κυριαρχία του θέματος θα εξυψώσει κάθε ιστορία που γράφετε και θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε φαντασία βάθους και νοήματος.

Πάρτε τον έλεγχο της ιστορίας σας μέσω μιας ισχυρής υλοποίησης του θέματος

Πού μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο;

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο στους παρακάτω συνδέσμους:

Amazon ΗΠΑ (σύνδεσμος θυγατρικών)

Amazon UK

Amazon Canada

Amazon Αυστραλία

Amazon Ιαπωνία

Amazon Ινδία

Κόμπο

Apple Books

(Έρχονται σύντομα οι εκδόσεις Nook, iBook και Audible! Στο μεταξύ, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε την έκδοση epub παραγγέλνοντας απευθείας από τον ιστότοπό μου.)

Εάν δεν έχετε Kindle αλλά θέλετε να επωφεληθείτε από τη φθηνότερη επιλογή ηλεκτρονικών βιβλίων, μπορείτε να διαβάσετε βιβλία Kindle off ο υπολογιστής σου, iPhone ή iPad, ή Android, χρησιμοποιώντας τις αντίστοιχες εφαρμογές Kindle.

Μπείτε για να κερδίσετε το Γράψτε το θέμα της ιστορίας σας Βραβείο εκκίνησης

Τι είναι μια παρουσίαση βιβλίου χωρίς ένα νόστιμο βραβείο;

Αυτή τη φορά χαρίζω το υπέροχο Ιατρική τσάντα συγγραφέα, χειροποίητο από Galen Leather στην Τουρκία. Ίσως θυμάστε ότι δημοσίευσα μια κριτική για την τσάντα νωρίτερα φέτος (την οποία μπορείτε να διαβάσετε ή/και να παρακολουθήσετε). Η τσάντα είναι απλά εκπληκτική και διατίθεται σε πράσινο ή φυσικό καφέ δέρμα. (Παρακαλώ σημειώστε ότι ισχύει δεν ελάτε εφοδιασμένο, όπως φαίνεται στην εικόνα. Το έπαθλο είναι μόνο για την τσάντα.)

Μπαίνω

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γραφικό στοιχείο Rafflecopter παρακάτω για να κάνετε πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κερδίστε πόντους διαγωνισμού και αυξήστε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε. Για κάθε πόντο διαγωνισμού που κερδίζετε, το όνομά σας θα μπαίνει για άλλη μια φορά στο pool (π.χ., εάν έχετε κερδίσει 18 πόντους, έχετε 18 πιθανότητες να κερδίσετε). (Σημείωση: δεν απαιτείται αγορά για την είσοδο.)

ένα δώρο Rafflecopter

Καλή τύχη σε όλους στην κλήρωση, καλή διασκέδαση και σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να γιορτάσω την κυκλοφορία του Γράψτε το θέμα της ιστορίας σας!

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply