https://pikanzo.com/

Πώς να αναφέρετε τα σκουπίδια στο Leeds & Yorkshire

24
Πώς να αναφέρετε τα σκουπίδια στο Leeds & Yorkshire

Υπολογίζεται ότι 2 εκατομμύρια κομμάτια απορριμμάτων πέφτουν καθημερινά σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Ένα συγκλονιστικό στατιστικό αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος του νησιού μας και τον αριθμό των ανθρώπων που πρέπει να ρίχνουν αυτά τα σκουπίδια.

Τα σκουπίδια είναι αντιαισθητικά, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα. είναι επίσης τρομερό για το περιβάλλον.

Ως έγκλημα, η ρύπανση μπορεί να αναφερθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, επομένως, σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, θα διερευνήσουμε τι είναι τα σκουπίδια, ποιο είναι το πρόστιμο για την απόρριψή τους και πώς μπορείτε να αναφέρετε περιστατικά ρύπανσης στην περιοχή σας.

Αρχικά, ας ξεκινήσουμε με τα βασικά.

Τι είναι τα σκουπίδια;

Ένα ξεπερασμένο αποτσίγαρο καθόταν σε μια αμμώδη παραλία ως σκουπίδια

Απορρίμματα είναι κάθε αντικείμενο που πέφτει σε δημόσιους χώρους, σε ανοιχτούς χώρους ή στον αυτοκινητόδρομο.

Τα απορρίμματα μπορεί να είναι πολλά, αλλά τα πιο συχνά σκουπίδια περιλαμβάνουν συσκευασίες τροφίμων και ποτών, τρόφιμα, αποτσίγαρα και τσίχλες.

Παραδείγματα συσκευασίας τροφίμων και ποτών είναι πλαστικά μπουκάλια, δοχεία από χαρτόνι, δοχεία αλουμινίου, γυάλινα μπουκάλια, χάρτινες σακούλες και πλαστικές σακούλες.

Τα αντικείμενα που απορρίπτονται σε ιδιωτική γη είναι, δυστυχώς, ευθύνη του ιδιοκτήτη ή του κατέχοντος της γης για την εκκαθάριση.

Καθώς τα απορρίμματα που πέφτουν στο κοινό είναι ευθύνη των τοπικών αρχών να τα καθαρίσουν, έχουν στη διάθεσή τους εξουσίες για την αντιμετώπιση ζητημάτων που σχετίζονται με τα σκουπίδια.

Αυτές οι εξουσίες περιλαμβάνουν ειδοποιήσεις καθορισμένων κυρώσεων για μεμονωμένα άτομα, καθώς και ειδοποιήσεις για επιχειρήσεις, ιδιοκτήτες γης και υπηρεσιακούς φορείς, που τους αναγκάζουν να καθαρίσουν τα απορρίμματα καθώς και να αποτρέψουν την επανεμφάνισή τους.

Γιατί τα σκουπίδια είναι τρομερά για το περιβάλλον;

Οι λευκές πάπιες προσπαθούν να απελευθερώσουν μια άλλη λευκή πάπια από μια πλαστική σακούλα στην οποία έχει παγιδευτεί, η οποία είναι επικίνδυνη απορρίμματα.

Τα σκουπίδια είναι επιβλαβή για το περιβάλλον καθώς μολύνουν τον πλανήτη.

Αφεμένα στην τύχη τους, τα απορρίμματα συχνά διοχετεύουν τοξικές χημικές ουσίες στο έδαφος και σε κοντινές πηγές νερού, εισχωρώντας στην ανθρώπινη τροφική αλυσίδα.

Οι μεμονωμένοι τύποι απορριμμάτων παρουσιάζουν μοναδικά πρόσθετα προβλήματα — όπως το πλαστικό που διασπάται σε μικροπλαστικά, επιτρέποντας περαιτέρω ζητήματα σχετικά με την άγρια ​​ζωή, τη θαλάσσια ζωή και την ανθρώπινη ζωή.

Γράψαμε μια ανάρτηση ιστολογίου σχετικά με το πώς τα απορρίμματα μπορούν να βλάψουν την άγρια ​​ζωή, οπότε ίσως θα θέλατε να τη διαβάσετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα.

Αν ενδιαφέρεστε ιδιαίτερα για τα πλαστικά, τότε δείτε την ανάρτηση του ιστολογίου μας με τίτλο “Γιατί το πλαστικό είναι κακό για τον πλανήτη;”

Ποιο είναι το πρόστιμο για τη ρίψη απορριμμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Όσοι ρίχνουν σκουπίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο έως και 80 £ ή να αντιμετωπίσει δίωξη στο δικαστήριο. Σε περιπτώσεις δίωξης, το πρόστιμο μπορεί να αυξηθεί σε £2.500.

Κάθε τοπική αρχή επιλέγει πόσο θα πρέπει να είναι το πρόστιμο για τη ρίψη σκουπιδιών, έτσι ένας τοπικός δήμος μπορεί να εκδώσει πρόστιμο £50, ενώ ένας άλλος θα επιβάλει πρόστιμο £80.

Fly-tipping είναι η ρύπανση μεγαλύτερων αντικειμένων όπως οικιακές συσκευές ή υλικά εργοταξίου. ο Οι κυρώσεις για την ανατροπή της μύγας είναι πρόστιμο έως 20.000 £ και έξι μήνες φυλάκιση.

Ωστόσο, εάν η υπόθεση φτάσει στο Crown Court, το πρόστιμο είναι απεριόριστο και τα άτομα θα μπορούσαν να φυλακιστούν για δύο χρόνια για γενικά απόβλητα που εκτοξεύουν μύγες ή πέντε χρόνια για επικίνδυνα απόβλητα.

Πέραν των ανωτέρω, μπορεί να διωχθεί και ο οδηγός και ο ιδιοκτήτης οχήματος που χρησιμοποιείται για ανατροπή. Το όχημα μπορεί επίσης να κατασχεθεί.

Πώς να αναφέρετε τα σκουπίδια στην περιοχή σας

Μια όμορφη θέα στην ύπαιθρο μιας δεξαμενής στο Γιορκσάιρ
Μια όμορφη θέα στην ύπαιθρο μιας δεξαμενής στο Γιορκσάιρ

Κάθε τοπική αρχή έχει διαφορετική μέθοδο για την αναφορά ατόμων που ρίχνουν σκουπίδια, επομένως θα περιγράψουμε τις μεθόδους αυτών των συμβουλίων στην περιοχή κάλυψής μας παρακάτω.

Για παράδειγμα, μπορεί να δείτε κάποιον να σκουπίζει από το παράθυρο του αυτοκινήτου του ή να ρίχνει σκουπίδια ενώ κάνει πικνίκ δημόσια.

Ορισμένα τοπικά συμβούλια θέλουν μόνο να αναφέρετε τις εμφανίσεις των ίδιων των απορριμμάτων.

Ελέγξτε την τοπική αρχή παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες. οι περιοχές παρατίθενται με αλφαβητική σειρά.

Πώς να αναφέρετε τα σκουπίδια στο Barnsley

Μπορείς αναφέρετε ένα πρόβλημα με τα απορρίμματα στο διαδίκτυο στο Μητροπολιτικό Δήμο του Μπάρνσλι.

Πώς να αναφέρετε τα σκουπίδια στο Μπράντφορντ

Για να αναφέρετε τα απορρίμματα στο Μπράντφορντ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το μητροπολιτικό συμβούλιο της πόλης του Μπράντφορντ.

Μπορείτε να αναφέρετε σκουπίδια από όχημα και γενικά σκουπίδια μέσω ηλεκτρονικής φόρμας, αλλά σημειώστε ότι θα χρειαστεί να συνδεθείτε για να το κάνετε.

Πώς να αναφέρετε τα σκουπίδια στο Chesterfield

Εάν εντοπίσετε κάποιον να ρίχνει σκουπίδια στο Chesterfield ή συναντήσετε μεγάλη ποσότητα απορριμμάτων, μπορείτε αναφέρετε το διαδικτυακά στο συμβούλιο του δήμου Chesterfield.

Ομοίως, μπορεί να αναφερθεί ανατροπή μύγας στο Τσέστερφιλντ εδώ.

Πώς να αναφέρετε τα σκουπίδια στο Χάλιφαξ

Το συμβούλιο του Calderdale ενθαρρύνει τους κατοίκους να αναφέρουν τα απορρίμματα μέσω ηλεκτρονικής φόρμας αν δεν μπορούν να το ξεκαθαρίσουν μόνοι τους.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι κάτοικοι δεν είναι σε θέση να αναφέρουν στο συμβούλιο ότι είδαν κάποιον να ρίχνει σκουπίδια ως έγκλημα.

Πώς να αναφέρετε τα σκουπίδια στο Harrogate

Μπορείς αναφέρετε τα απορρίμματα στην ομάδα καθαρισμού δρόμων του Δήμου Harrogate μέσω μιας ηλεκτρονικής φόρμας; Ωστόσο, αυτή είναι μια υπηρεσία για την αφαίρεσή του, παρά μια μέθοδος για να αναφέρετε ένα έγκλημα ρύπανσης.

Πώς να αναφέρετε τα σκουπίδια στο Huddersfield ή στο Dewsbury

Το συμβούλιο Kirklees φροντίζει το Huddersfield και το Dewsbury και, ενώ οι κάτοικοι φαινομενικά δεν μπορούν να αναφέρουν τα σκουπίδια, μπορούν αναφέρετε περιστατικά ανατροπής στο διαδίκτυο.

Πώς να αναφέρετε τα σκουπίδια στο Hull

Μπορείτε να αναφέρετε τα σκουπίδια στο Hull στο δημοτικό συμβούλιο του Hull μέσω μια ηλεκτρονική φόρμα.

Εάν παρέχετε επαρκείς πληροφορίες και τα στοιχεία σας, ενδέχεται να εκδώσουν μια ειδοποίηση καθορισμένης ποινής στον παραβάτη.

Πώς να αναφέρετε τα σκουπίδια στο Λιντς

Εάν δείτε ότι υπάρχουν σκουπίδια στο Λιντς – από αυτοκίνητο ή άλλο – μπορείτε να το αναφέρετε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Λιντς μέσω μια φόρμα στον ιστότοπό τους.

Λάβετε υπόψη ότι θα χρειαστεί να δώσετε τα στοιχεία σας και τα στοιχεία του ατόμου που σκουπίστηκε (όπως ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου) για να εκδοθεί μια Σταθερή Ειδοποίηση Ποινικής Ασφάλισης.

Εάν δεν έχετε τα στοιχεία του ατόμου και τα απορρίμματα είναι μικρή ποσότητα, η LCC ζητά να τα παραλάβετε μόνοι σας και να τα τοποθετήσετε στον πλησιέστερο κάδο αντί να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας.

Πώς να αναφέρετε τα σκουπίδια στο Scarborough

Εάν εντοπίσετε ένα πρόβλημα με τα απορρίμματα στο Scarborough, μπορείτε αναφέρετε το στο Συμβούλιο του δήμου του Scarborough online.

Μπορεί να αναφερθεί ανατροπή μύγας εδώ.

Πώς να αναφέρετε τα σκουπίδια στο Scunthorpe

Ο Σκάνθορπ υπάγεται στο Συμβούλιο του Βόρειου Λίνκολνσαϊρ και σας ζητούν αναφέρουν θεάσεις υπερβολικών απορριμμάτων μέσω της ηλεκτρονικής τους φόρμας.

Πώς να αναφέρετε τα σκουπίδια στο Selby

Το περιφερειακό συμβούλιο του Selby ενθαρρύνει την αναφορά ατόμων που ρίχνουν σκουπίδια στην περιοχή του και οι κάτοικοι μπορούν γρήγορα και εύκολα αναφέρετε κάποιον μέσω μιας ηλεκτρονικής φόρμας.

Συμπεριλάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες ώστε το συμβούλιο να εκδώσει μια ειδοποίηση καθορισμένης ποινής στον παραβάτη.

Πώς να αναφέρετε τα σκουπίδια στο Σέφιλντ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Σέφιλντ διευκολύνει την αναφορά απορριμμάτων και ρίψης μυγών μέσω του ιστότοπού της.

Πώς να αναφέρετε τα σκουπίδια στο Wakefield ή στο Castleford

Προσφορές του Μητροπολιτικού Περιφερειακού Συμβουλίου του Wakefield μια ηλεκτρονική φόρμα για τους κατοίκους για να ζητήσουν εκκαθάριση απορριμμάτων αλλά όχι να καταγγέλλει το αδίκημα της ρύπανσης.

Πώς να αναφέρετε τα σκουπίδια στο York

Το δημοτικό συμβούλιο της Υόρκης έχει μια ηλεκτρονική φόρμα για την αναφορά θεμάτων καθαρισμού δρόμων όπως σκουπίδια? οι κάτοικοι μπορούν εύκολα αναφέρετε ηλεκτρονικά περιστατικά ανατροπής μύγας πολύ.

Τελικές σκέψεις

Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, ορισμένα δημοτικά συμβούλια δέχονται αναφορές για υπερβολικά σκουπίδια και μερικά επιθυμούν να αναφέρετε παρατηρήσεις σκουπιδιών σε δράση, επομένως ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπο της τοπικής αρχής για να μάθετε περισσότερα.

Εάν ο δήμος σας θέλει να σας ακούσει μόνο για παρατηρήσεις απορριμμάτων, μπορεί να είναι πιο γρήγορο και φθηνότερο για εσάς να τα παραλάβετε μόνοι σας. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί και να αποφεύγετε και να αναφέρετε όλα τα επικίνδυνα απορρίμματα.

Εάν τα απορρίμματα είναι ένα επίμονο πρόβλημα στην περιοχή σας, μπορεί να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να οργανώσετε μια συλλογή απορριμμάτων — σε αυτή την περίπτωση, η ανάρτησή μας στο ιστολόγιό μας για το πώς να οργανώσετε μια συλλογή απορριμμάτων θα μπορούσε να είναι χρήσιμη.

Εάν χρειάζεστε εξοπλισμό για τη συλλογή απορριμμάτων, μπορείτε να μάθετε πού μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε δωρεάν εξοπλισμό εδώ.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply