https://pikanzo.com/

Πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν οι μαθητές τα απόβλητα όταν μετακινούνται έξω

16
Πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν οι μαθητές τα απόβλητα όταν μετακινούνται έξω

Στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους, η πλειονότητα των φοιτητών εγκαταλείπει τη φοιτητική τους κατοικία και κατευθύνεται στο σπίτι, για να μην επιστρέψει ποτέ ξανά στην ίδια ιδιοκτησία. Μπείτε στην ημέρα αλλαγής!

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι η ηλικιακή ομάδα 18-24 είναι πιο σπάταλη από άλλες, και μπορεί κανείς εύκολα να το φανταστεί αν σκεφτεί κανείς τον τρόπο ζωής του μέσου μαθητή — τακτικά φαγητά από δοχεία μίας χρήσης, πάρτι κ.λπ.

Φυσικά, αυτό δεν ισχύει για όλους τους νεότερους ή φοιτητές, ή ακόμα και για την πλειοψηφία — αλλά τα στοιχεία δείχνουν ότι ισχύει για ορισμένους, και αυτός είναι ο λόγος που γράφουμε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου.

Καθώς κάθε φοιτητής θέλει πίσω την κατάθεσή του όταν λήξει η μίσθωση, η προτεραιότητα στο μυαλό πολλών φοιτητών θα είναι να φέρουν το σπίτι σε αξιοσέβαστη κατάσταση προτού παραδώσουν τα κλειδιά τους πίσω στον ενοικιαστή ή στον ιδιοκτήτη.

Δυστυχώς, σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πανικό σχετικά με τα απόβλητα όταν δεν έχουν προγραμματίσει εκ των προτέρων.

Σε ορισμένες πόλεις, συμπεριλαμβανομένου του Λιντς, το τοπικό συμβούλιο συνεργάστηκε με το πανεπιστήμιο/πανεπιστήμια για να παρέχει πιο τακτικές συλλογές απορριμμάτων κατά την περίοδο μετάβασης. Ωστόσο, αυτό κοστίζει χρήματα στον φορολογούμενο και θα μπορούσε εύκολα να αποφευχθεί.

Τι δεν πρέπει να κάνετε με τα απορρίμματα των μαθητών όταν μετακινείστε έξω

απορρίμματα που άφησαν φοιτητές στο Λιντς
Απορρίμματα που άφησαν φοιτητές έξω από ένα σπίτι στο Λιντς

Αυτή η ανάρτηση ιστολογίου είναι εμπνευσμένη από ένα φοιτητικό σπίτι που περάσαμε με το αυτοκίνητο στο Λιντς, το οποίο μας σόκαρε τόσο πολύ που αναγκαστήκαμε να το τραβήξουμε φωτογραφίες!

Στοιβαγμένα στον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού, δίπλα στους κάδους με τροχοφόρα του δήμου, υπήρχε μια μάζα απορριμμάτων — συμπεριλαμβανομένων λευκών ειδών, σκουπιδιών γεμάτα σκουπίδια και αμέτρητα κουτιά πίτσας. Όποιο κι αν ήταν το περιεχόμενο, αυτό ήταν φιλοδώρημα, είτε το άφησαν εκεί οι ίδιοι οι φοιτητές είτε ο ιδιοκτήτης είτε ο πράκτορας ενοικίασης μετά την αποχώρηση των μαθητών.

Φιλοδώρημα από φοιτητές στο Λιντς
Φιλοδώρημα από φοιτητές στο Λιντς

Η ανατροπή της μύγας είναι παράνομη και επιβάλλονται επιτόπου πρόστιμα μεταξύ 150 και 400 £ (ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας), καθώς και ποινές για όσους πιαστούν αργότερα. Στην πραγματικότητα, τα πρόστιμα μπορούν να φτάσουν τις 50.000 £!

Το πρόστιμο θα πρέπει να είναι το λιγότερο από τις ανησυχίες ενός μαθητή, ωστόσο. Η ανατροπή της μύγας είναι τρομερή για το περιβάλλον, μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία και θέτει σε κίνδυνο τα ζώα. Επιπλέον, είναι ασέβεια προς την τοπική κοινωνία.

Τι να κάνετε με τα απορρίμματα των μαθητών όταν μετακινείστε έξω

Λοιπόν, τι πρέπει να κάνετε με τα σκουπίδια μετάβασης;

Πρώτον, αν πετάξετε τα σκουπίδια σας όπως και όταν συμβούν, δεν θα συσσωρευτείτε στο τέλος της μίσθωσης σας.

Ωστόσο, εάν έχετε καταλήξει να αντιμετωπίσετε πολλά απόβλητα και ανακύκλωση, βεβαιωθείτε ότι τα γνωρίζετε πριν από την ημερομηνία μετακόμισής σας.

Στη συνέχεια, αποφασίστε πώς να το πετάξετε. Τοποθετήστε ό,τι μπορείτε από γενικά απορρίμματα και ανακύκλωση στους οικιακούς κάδους σας και, στη συνέχεια, έχετε πολλές επιλογές για τα υπόλοιπα.

Το πανεπιστήμιό σας μπορεί να σας δώσει ορισμένες επιλογές, όπως μια τοποθεσία παράδοσης για δωρεές — για παράδειγμα, το Αφήστε το Λιντς τακτοποιημένο πρόγραμμα, το οποίο μεταφέρει δωρεές μαθητών στην τοπική κοινωνία.

Εάν έχετε πρόσβαση σε αυτοκίνητο, μπορείτε να μεταφέρετε τα υπόλοιπα σκουπίδια στο τοπικό σας κέντρο ανακύκλωσης πριν φύγετε. Αυτό είναι δωρεάν.

Εάν αυτό δεν είναι μια επιλογή για εσάς, ήρθε η ώρα να το κάνετε προσλάβετε ένα skip ή να κανονίσετε την εκκαθάριση των απορριμμάτων. Καθώς το καλοκαίρι είναι μια πολυάσχολη περίοδος για προσλήψεις, αυτό πρέπει να προγραμματιστεί εκ των προτέρων, επομένως μην το αφήσετε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Είστε μαθητής με μερικές συμβουλές για συμφοιτητές για το πώς να αντιμετωπίζετε τα απόβλητα; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply