https://pikanzo.com/

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Great British Spring Clean

23
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Great British Spring Clean

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, πολλοί άνθρωποι έχουν συνδεθεί με την ύπαιθρο με έναν τρόπο που δεν είχαν ποτέ πριν. Ενώ ζούμε μέσα από εθνικά και τοπικά lockdown, οι υπαίθριοι χώροι μας ήταν πιο σημαντικοί από ποτέ για όλους μας.

Σύντομα είναι η ευκαιρία να ανταποδώσουμε το περιβάλλον που μας στήριξε όλους στους χαμηλούς καιρούς της πανδημίας, ωφελώντας παράλληλα τη σωματική και ψυχική σας υγεία.

Παρουσιάζοντας το Μεγάλη βρετανική ανοιξιάτικη καθαριότητα.

Τι είναι το Great British Spring Clean;

Το Great British Spring Clean διαρκεί από τις 28 Μαΐου έως τις 13 Ιουνίου 2021.

Διοργάνωση από Κρατήστε τη Βρετανία τακτοποιημένη, αυτή η εκδήλωση είναι μια τεράστια συλλογή απορριμμάτων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου εκατοντάδες χιλιάδες μέλη του ευρύτερου κοινού δεσμεύονται να μαζέψουν τα απορρίμματα για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Αυτή η ώρα αποφασίζεται από το άτομο και υποβάλλεται στον ιστότοπο της εκδήλωσης πριν από τις 28 Μαΐου.

Φέτος, το Keep Britain Tidy βρίσκεται σε μια #MillionMileMission, όπου στοχεύει να διαλέξει ένα εκατομμύριο μίλια από τη Βρετανία.

Πώς να λάβετε μέρος στο Great British Spring Clean

Μια άποψη στο επίπεδο του δρόμου μιας γυναίκας που μαζεύει σκουπίδια στο δρόμο

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στο Great British Spring Clean, είναι αρκετά απλό να εμπλακείτε.

Πάρε μια υπόσχεση

Πρώτον, πρέπει κατευθυνθείτε στον ιστότοπο Great British Spring Clean και δεσμευτείτε για το πόσες ώρες και λεπτά θα μαζέψετε σκουπίδια μεταξύ των ημερομηνιών 28 Μαΐου και 13 Ιουνίου.

Αυτή η χρονική υπόσχεση στη συνέχεια θα μετατραπεί σε μίλια και θα προστεθεί στο σύνολο για την αποστολή Million Mile.

Σας ενθαρρύνουμε να μην δεσμεύσετε περισσότερες ώρες από όσες μπορείτε να διαχειριστείτε. μην το παρακάνετε και βάλτε την υγεία σας σε κίνδυνο.

Συγκεντρώστε τον εξοπλισμό σας

Είναι σημαντικό να παραμένετε ασφαλείς ενώ μαζεύετε τα απορρίμματα, και γι’ αυτό το Keep Britain Tidy συνιστά τουλάχιστον έναν συλλεκτικό συλλεκτών απορριμμάτων και ένα ζευγάρι γάντια.

Φυσικά, θα χρειαστείτε επίσης μερικές σακούλες για κάδους και μια μέθοδο για να διατηρείτε τα χέρια σας καθαρά — είτε πρόσβαση σε ένα μέρος όπου μπορείτε να πλύνετε τα χέρια σας, απολυμαντικό χεριών ή και τα δύο.

Ο πρόσθετος εξοπλισμός που μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε περιλαμβάνει ένα γιλέκο υψηλής ευκρίνειας, ένα τσαντάκι απορριμμάτων και ένα καρότσι για τη μεταφορά των σακουλών με τα απορρίμματα.

Πρόσφατα ενημερώσαμε μια ανάρτηση ιστολογίου σχετικά με το πού μπορείτε να προμηθευτείτε δωρεάν εξοπλισμό συλλογής απορριμμάτων, οπότε ρίξτε μια ματιά εκεί. εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε το δικό σας.

Η Keep Britain Tidy διαθέτει εξοπλισμό προς πώληση στον ιστότοπό της ή μπορείτε να το προμηθευτείτε από αλλού.

Ένα άτομο που μαζεύει σκουπίδια στην παραλία, μαζεύει ένα πράσινο πλαστικό μπουκάλι με πορτοκαλί γάντια

Αποφασίστε πώς να πετάξετε τα σκουπίδια σας

Εάν δανείζεστε το κιτ συλλογής απορριμμάτων από τον δήμο σας, τότε μπορείτε να συζητήσετε μαζί τους πώς θα πετάξετε τα απορρίμματά σας. μπορεί να συμφωνήσουν να το συλλέξουν για εσάς ή, αν δεν μαζεύετε πολλά, ίσως μπορέσετε να το τοποθετήσετε στους κάδους του σπιτιού σας.

Εάν συλλέγετε ομαδικά, ο αρχηγός της ομάδας θα πρέπει να οργανώσει τον τρόπο απόρριψης των απορριμμάτων — αυτό μπορεί να είναι μια παράκαμψη, ένα ταξίδι στο τοπικό κέντρο ανακύκλωσης ή μια συλλογή τοπικής αρχής.

Επιπλέον πληροφορίες

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με προετοιμασία για το Great British Spring Clean — συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών για την υγεία και την ασφάλεια και τι να φορέσετε την ημέρα — κατευθυνθείτε την επίσημη ιστοσελίδα.

Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι τηρείτε τους ισχύοντες κανόνες COVID-19 τη στιγμή της συλλογής των απορριμμάτων σας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply